
150 г відвареної яловичини
12 помідорів чері
8 перепелиних яєць
листя зеленого салату
соус:
5 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. оцту 6%
1 ч.л. гірчиці
2 зубчики часнику
сіль
перець
Варену яловичину нарізати соломкою.
Листя салату порвати руками.
Для соусу: змішати масло, оцет, гірчицю, додати видавлений через чеснокодавку часник, посолити, поперчити.
Перемішати листя салату, м'ясо і заправку.
Помідори черрі і перепелині яйця розрізати на дві частини.
На тарілочку викласти листя салату і м'ясо.
Зверху розкласти помідори і яйця.
100 гр такого салату містять:
117 ккал
білки - 8,4 гр
жири - 8,5 гр
вуглеводи - 1,7 гр
Джерело: http://Салат з яловичиною, помидорками і яйцями 117 ккал |